MAHRAN SNACKS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 14 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mahran Snacks. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 23:42 De vorige keer was het lekkerder. Vlees wat droog.
9 jun 2024 om 19:13 Lekker, maar 2 uur moeten wachten. Kon maar 90 minuten invullen.
9 mrt 2024 om 7:50 Niks op aan te merken , we vonden het heel lekker. Het was zeker zijn geld waard .
6 mrt 2024 om 7:28 Heerlijk eten voor een goede prijs. Snelle levering en het eten was nog lekker warm bij aankomst. Heel vriendelijk. Echt een aanrader!!
11 feb 2024 om 16:53 Het eten was nog zeer lekker warm bij aankomst, de smaak was ook zeer goed lekkere kruiden! Vriendelijke levering en mooi op tijd wij bestellen hier zeker nog! Beste pitta ooit :)
5 feb 2024 om 18:12 Het eten was nog zeer lekker warm bij aankomst, de smaak was ook zeer goed lekkere kruiden! Vriendelijke levering en mooi op tijd wij bestellen hier zeker nog!
3 feb 2024 om 23:24 Bijbetaald voor extra saus op kapsalon maar deze was nergens te bespeuren.
31 dec 2023 om 0:45 Echt héél lekker,prijs-kwaliteit gewoon top. Eten zeer lekker,mooie proporties,bij levering nog zeer warm. Vlotte levering. Ik bestel regelmatig eens bij take away,en deze zaak verdient het toch om een (positieve) beoordeling na te laten. Aanrader!
29 dec 2023 om 20:31 Lekker en vlot geleverd ! Ik bestel zeker nog. Enkel in de kapsalon zat er niet zo veel vlees. Een aanrader